Despre noi

Hanul Stejarul a fost deschis în anul 2006. Acesta se afla pe D.N. 65 (Pitesti-Craiova) în com. Lunca Corbului, sat Bumbuieni, jud. Arges, la 10 km de Pitesti.

Hanul Stejarul dispune de doua sali organizare evenimente (botez, nunti, aniversari, onomastici, petreceri etc.), una cu o capacitate de 1000 locuri si a doua cu o capacitate de 400 locuri.

Hanul Stejarul este deschis clientilor non-stop, fiind pregatiti sa va servim la orice ora cu mâncaruri traditionale „ca la mama acasa” si o gama variata de bauturi. În fiecare seara aveti posibilitatea de a asculta live muzica populara si usoara, interpretata de formatia localului.

Hanul Stejarul ofera posibilitatea de cazare, având 28 camere disponibile la un pret convenabil, 14 camere cu pat matrimonial si 14 camere cu un pat matrimonial + pat single (3 locuri). Toate camerele dispun de baie proprie.

Pentru rezervări şi informaţii:
Crivac Viorel
Telefon: 0744184182
Tudor Florin
Telefon: 0744707782
Email:restaurant@hanul-stejarul.ro
Adresa: com. Lunca Corbului, sat Bumbueni, jud. Argeş situat pe D.N. 65 (Piteşti-Craiova)

Hanul Stejarul dispune de două săli organizare evenimente (botez, nunţi, aniversări, onomastici, petreceri etc.), una cu o capacitate de 1000 locuri si a doua cu o capacitate de 400 locuri. Vă oferim posibilitatea de cazare, avand 28 camere disponibile la un preţ convenabil. Toate camerele dispun de baie proprie.

Este deschis clienţilor non-stop, fiind pregătiţi să vă servim la orice oră cu mâncăruri tradiţionale “ca la mama acasă” şi o gamă variată de băuturi. În fiecare seară aveţi posibilitatea de a asculta live muzică populară şi uşoară, interpretată de formaţia localului.